Met meer as tien jaar produksie-ervaring

2021 33ste internasionale speelgoed- en opvoedkundige produkte (Shenzhen) -uitstalling

Op 1 April, die driedaagse 2021-tentoonstelling van die 33ste internasionale speelgoed- en opvoedkundige produkte (Shenzhen), die 12de internasionale kinderwag- en moeder- en kinderprodukte (Shenzhen), 2021 Internasionale gemagtigde en afgeleide instrumente (Shenzhen). 'Shenzhen Toy Fair') het in die Shenzhen International Convention and Exhibition Centre geëindig.

Hierdie uitstalling het meer as 1 400 speelgoed, moeders en kinders, stootwaentjies, gemagtigde en afgeleide ondernemings gelok, en honderdduisende nuwe produkte het wêreldwyd gedebuteer, wat nuwe tendense en nuwe kragte in die speelgoedekonomie getoon het. Die Shenzhen Toy Fair staan ​​bekend as die "Chinese speelgoedmarkvaan". In die konteks van die kanselleer of vertraagde ander professionele speelgoedbeurse as gevolg van die impak van die nuwe kroon-longontstekingsepidemie, is die tentoonstelling vanjaar die eerste professionele speelgoedbeurs ter wêreld en het baie aandag getrek.

Ons maatskappy het baie aandag getrek, en ons dobbelsteen is ook uiteenlopend. Volgens ICv2-data het die verkope van informele speletjies in die Verenigde State en Kanada in 2017 vir die eerste keer US $ 1,5 miljard (ongeveer 10,2 miljard RMB) oorskry en US $ 1,55 miljard bereik, 'n toename van 8% vergeleke met 2016. Van 'n volgens kategorie, het die verkope van handelsspeletjies met 3% gedaal, terwyl die verkope van nie-verhandelbare modelspeletjies op 'n jaargrondslag met 32% gestyg het.

Alhoewel verkope 'n nuwe hoogtepunt bereik het, het die groeikoers en wildverkope van verlede jaar in die jaar-tot-jaar-groei van 2013 tot 2017 ook 'n laagtepunt van vyf jaar behaal.

Aangesien die speltipe die grootste deel van die gemaklike spelverkope uitmaak, het die verkope van handelsspeletjies in 2017 gedaal van 750 miljoen Amerikaanse dollars (ongeveer 5,1 miljard yuan) in 2016 tot 725 miljoen Amerikaanse dollars (ongeveer 4,9 miljard yuan), 'n jaar -daling per jaar Met 3%. Soos gesien kan word uit die onderstaande tabel, is die spel Dungeons and Dragons baie gewild, en ons topverkoper-produkte het ook 'n dobbelsteen oor Dungeons and Dragons.

wr 1


Plaas tyd: Jun-21-2021